به منظور بررسی مشکلات کتابخانه های عمومی انجام شد؛
بازدید نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی از کتابخانه عمومی ابوریحان بیرونی
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با حضور در کتابخانه ابوریحان بیرونی الشتر ضمن دیدار با کتابداران به بررسی مسائل کتابخانه پرداخت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی لرستان، یحیی ابراهیمی، نماینده مردم شهرستان های سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان سلسله از کتابخانه عمومی ابوریحان بیرونی شهر الشتر بازدید کرد.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سلسله در ابتدای این بازدید ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان، گفت: با توجه به پیشینه فرهنگی مردم سلسله و اهمیت ویژه اهالی این شهرستان به مقوله کتاب و کتابخوانی، کتابخانه های عمومی موجود جوابگوی نیاز مراجعه کنندگان نبوده، از همین روتکمیل هرچه زودتر پروژه کتابخانه عمومی شماره دو شهر الشتر بسیار لازم و ضروری می باشد.
شهلا حسنوند ادامه داد: تجهیزات و منابع لازم جهت راه اندازی کتابخانه عمومی در شهر فیروزآباد آماده بوده و برای تحقق این مهم نیازمند مساعدت مسئولان این شهر و همچنین خیرین گرانقدر در راستای تامین ساختمان واجد شرایط هستیم.
وی تصریح کرد: امروزه کتابخانه های عمومی محلی برای برگزاری برنامه های فرهنگی هستند و صرفاً بحث امانت و بازگشت کتاب مطرح نیست. در زمان شیوع ویروس کرونا فعالیت های فرهنگی و ترویجی کتابخانه های عمومی با محوریت کتاب و کتابخوانی با جدیت در بستر فضای مجازی دنبال شده است.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید به اهمیت جایگاه کتاب و کتابخوانی در توسعه جامعه اشاره کرد و گفت: مطالعه از مهم ترین ارکان فرهنگ بوده و تا زمانی که توسعه فرهنگی به حد مطلوب نرسد، پیشرفت و تعالی جامعه محقق نخواهد شد.
یحیی ابراهیمی تصریح کرد: در بحث رفع موانع و توسعه کتابخانه های عمومی تعامل و همفکری نقش کلیدی داشته و این روند زمینه ساز تسریع در ترویج کتاب و کتابخوانی خواهد شد.
وی همچنین در خصوص رفع موانع و توسعه کتابخانه های عمومی در شهرستان های سلسله و دلفان قول مساعد داد.
گفتنی است یحیی ابراهیمی، نماینده مردم شهرستان های سلسله و دلفان پس از بازدید از بخش های مختلف کتابخانه عمومی ابوریحان شهر الشتر در نشستی صمیمی با کتابداران این کتابخانه به بحث و گفتگو پرداخت.
