به مناسبت هفته دفاع مقدس؛
ویژه برنامه «سرباز حاج قاسم » در دورود برگزار شد
به مناسبت هفته دفاع مقدس، ویژه برنامه «سرباز حاج قاسم» با محوریت کتاب آخرین نماز در حلب به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان دورود، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی لرستان، به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان دورود، همزمان با هفته دفاع مقدس، ویژه برنامه «سرباز حاج قاسم» با محوریت کتاب آخرین نماز در حلب (مروری بر زندگی نامه و خاطرات شهید مدافع حرم عباس دانشگر)، با حضور احمد گودرزیان، فرماندار، سید سجاد راستخانه، مدیرکل کتابخانه های عمومی؛ حجت اله لطفی زاده، مدیر آموزش و پرورش؛ مهدی عاروان، عضو شورای اسلامی شهر دورود؛ سرهنگ کریم زینی وند، رزمنده و راوی دفاع مقدس؛ رضا مختار پور، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان؛ جمعی از مدیران ادارات، کتابداران و کارشناسان ستادی و سایر علاقمندان در سالن اجتماعات کانون امام علی(ع) دورود، برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک حلول ماه ربیع الاول، بیان داشت: حضور در محفلی که به نام شهدا و کتاب مزین شده، بسیار ارزشمند و باعث افتخار است. شهید مدافع حرم عباس دانشگر، باید به عنوان یکی از الگوهای جوانان مومن و انقلابی قرار گیرد.
سید سجاد راستخانه با اشاره به وصیت نامه شهید مدافع حرم عباس دانشگر و خوانش بخشی از این وصیت نامه برای حاضرین، ادامه داد: دریایی از فروتنی و ادب در اولین جمله وصیت نامه این شهید بزرگوار دریافت می شود. شهادت یک شهید اتمام حجت است برای همه چرا که شهید حرف و عمل خود را با خون خود اثبات می کند. کسی که جانش را در راه خدا، اسلام و مهین فدا می کند قطعاً حرف و عملش یکسان است.
وی تصریح کرد: جمله شهید که در وصیت نامه خود می فرمایند «من کجا و شهیدان کجا»، کافی بود تا بگویم ما کجا و شهیدان کجا. شهید دانشگر یک جوان دهه هفتادی بود که بدون ذره ای ریاکاری، ادعا و با خلوص نیت و تواضع جان خود را در راه آرمان هایش، تقدیم کرد.
راستخانه در پایان با درود به ارواح طیبه شهدا به ویژه سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی و شهید عباس دانشگر، حاضرین را به خواندن وصیت نامه شهید عباس دانشگر، دعوت کرد.

در ادامه فرماندار شهرستان دورد نیز در این مراسم بیان داشت: جنگ تحمیلی با رهنمودهای امام راحل (ره) و ایثار و فداکاری رزمندگان در سایه وحدت و همدلی یک وجب از خاک میهن به دست دشمن نرسید و برهمین اساس دفاع مقدس بزرگترین الگو برای اتحاد و انسجام ملی است. در دفاع مقدس، تکیه به نیروهای بومی و استفاده از ظرفیتهای موجود در کشور سبب شد مردم ایران با دستان خالی در برابر تمامی دنیا و قدرتهای جهانی ایستادگی کرده و افتخارهای بسیاری به دست آورد. دوران هشت سال دفاع مقدس مملو از درس و عبرت است و بیان خاطره رزمندگان آن زمان برای بهرهگیری از این درسها و عبرتها نقش بسیار مهمی دارد.
احمد گودرزیان گفت: در آخرین روز هفته دفاع مقدس جای دارد یاد کنیم از دلاورمردانی که با رشادت خود امنیت پایدار و آرامش را برای کشور به ارمغان آوردند. واژه های مانند ایثار، از خودگذشتگی، رشادت، شهامت، عاشقی و خیلی دیگر از واژه ها در هشت سال دفاع مقدس به معنای واقعی خود رسیدند. در راه انتقال این واژه ها به نسل های بعدی اقدامات زیادی انجام شده اما کافی نبوده و باید بیشتر از این کار شود.
وی تصریح کرد: بر اساس نظریه خیلی از صاحب نظران مطرح دنیا، زندگی انسان ها مرحله به مرحله بود و لازمه رسیدن به مرحله جدید طی کردن مرحله قبل است، اما جوانان ایران اسلامی به ویژه در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که انسان می تواند یکباره به مرحله آخر دست یافته و راه صد ساله را یک شبه سپری و با شهادت به لقاء الله پیوست.
شعرخوانی توسط ابراهیم بوالحسنی از شاعران آیینی، پخش کلیپ معرفی شهید مدافع حرم عباس دانشگر، معرفی کتاب «آخرین نماز در حلب» توسط مهراد جمالی از فرهنگیان شهرستان دورود و روایتگری دفاع مقدس توسط سرهنگ کریم زینی وند، رزمنده دفاع مقدس از دیگر بخش های این برنامه بود که با تقدیر از افراد مشارکت کننده به پایان رسید.
گفتنی است پس از پایان این جلسه مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان با حضور در کتابخانه عمومی شهید بهشتی دورود از بخش های مختلف کتابخانه بازدید و با کتابداران به گفتگو پرداخت.