فهرست

اخبار شهرستان‌ها

شهردار مومن آباد در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان خبر داد؛

احداث ساختمان جدید کتابخانه امام علی(ع) در آینده نزدیک

شهردار مومن آباد در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان از آغاز روند ساخت ساختمان جدید کتابخانه امام (ع) شهر مومن آباد در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی لرستان، سید سجاد راستخانه،  مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با هدف تعیین تکلیف ساختمان کتابخانه عمومی امام علی (ع) با هادی امانی،  شهردار و جواد محمودی، رئیس شورای شهر مومن آباد دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار حبیب اله جمشیدی، رئیس شورای شهر الیگودرز؛ حسین اسلامی نیا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ازنا و فرید امیری،  فرمانده پایگاه بسیج شهید کرم وند نیز حضور داشتند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در این دیدار ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و قدردانی از دغدغه های فرهنگی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مومن آباد،  بیان داشت: کتاب دریچه ای است به سوی جهان شگفت انگیز علم و معرفت و مطالعه راهی است بسیار ساده و عملی برای پرورش استعدادهای خداداد انسان و آموزش علوم و فنونی که او را در مسیر رشد و تکامل راهنمایی کند.
سید سجاد راستخانه با بیان اینکه اهمیت دادن به موضوع کتاب و کتابخوانی در جامعه موجب توسعه فرهنگی و ترویج مطالعه در جامعه بویژه در میان نسل جوان می شود، افزود:  کتابخانه عمومی امام علی (ع)  یکی از فعال ترین کتابخانه های عمومی استان بوده که  خدمات این کتابخانه همواره مورد استقبال اعضاء و مراجعه کنندگان است.
وی مالک کتابخانه عمومی امام (ع) را مردم شهر مومن آباد دانست و تصریح کرد:  ساختمان این کتابخانه متعلق به شهرداری مومن آباد بوده که پیش از این  به صورت واگذاری حق انتفاع در اختیار نهاد کتابخانه قرار گرفته بود و در حال حاضر ساختمان کتابخانه مستهلک شده و جهت بازسازی نیازمند مساعدت شهرداری و اعضای شورای شهر می باشد.
 در ادامه شهردار مومن آباد نیز در این دیدار اظهار داشت:  اهمیت کتاب و کتابخوانی بر کسی پوشیده نبوده و در این خصوص بزرگان و علما تاکیدات و سفارشات فراونی داشته اند.
هادی امانی  خدمات کتابخانه های عمومی را در راستای خدمات فرهنگی به شهروندان دانست و گفت:  ساختمان فعلی کتابخانه امام علی (ع) شهر مومن آباد فرسوده بوده و این کتابخانه جهت ادامه فعالیت خود مستلزم مقاوم سازی ساختمان و یا ساخت ساختمان جدید دارد.
وی افزود:  پس از تبادل نظر با اعضای شورای اسلامی شهر مومن آباد مقرر گردید ساختمانی با قابلیت ایجاد کتابخانه در پارک مرکزی شهر در کوتاه ترین زمان ممکن توسط شهرداری احداث و در اختیار کتابخانه امام علی (ع)  قرار گیرد.
گفتتی است پس از پایان جلسه،  حاضرین با حضور در کتابخانه امام علی (ع) از بخش های مختلف این کتابخانه بازدید کردند.
نسخه قابل چاپ